fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Groep 4

Onze groep 4 bestaat dit jaar uit 17 kinderen. Op maandag, dinsdag en woensdag zitten de kinderen alleen in de groep bij juf Wilma. Op donderdag en vrijdag komen er acht kinderen van groep 5 bij en staat juf Lotte voor de groep.

In groep vier starten we met het werken met Snappet. Dit is een digitaal leerprogramma voor rekenen, taal en spelling. De kinderen werken op niveau met dit programma.

Lezen doen we in circuitvorm. We bouwen het leesniveau op en hebben oog voor leesplezier. Als je graag leest, maak je kilometers en dit zorgt voor een beter leesniveau. Naast technisch lezen doen we Close Reading, een verdiepende vorm van Begrijpend Lezen.

Dit schooljaar zijn we gestart met TopOntdekkers. De kinderen werken op verschillende manieren aan een onderwerp van Wereldoriëntatie. Samenwerken is een belangrijk onderdeel van TopOntdekkers.

Verder besteden we aandacht aan sociale vorming, muziek, schrijven, crea, Engels, verkeer en bewegingsonderwijs. Dit alles doen we in verschillende werkvormen. U zult ons ook weleens buiten bezig zien met bewegend leren. Sta gerust stil en geniet mee van onze groep.

Juf Lotte en juf Wilma