fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Schoolmaatschappelijk Werk/Jeugdteam Hoeksche Waard

Het kan altijd gebeuren dat u vragen heeft over de opvoeding van uw kind. Of over uw gezinssituatie. Dan is het goed om te weten dat u er niet alleen voor staat. In de Hoeksche Waard kunt u onder andere terecht bij jeugdteam Hoeksche Waard. Een schoolmaatschappelijk werkster en een jeugdverpleegkundige maken deel uit van het Jeugdteam Hoeksche Waard.

De jeugdverpleegkundige van onze school is Aletta de Vries; via e-mail jgzhw@careyn.nl of telefonisch bereikbaar via 088-123 99 25. Zij kan u helpen met vragen over groei en ontwikkeling van uw kinderen. Denk aan vragen over gewicht, gezondheidsproblemen, etc. 

Het Schoolmaatschappelijk Werk is er voor u en al uw vragen met betrekking tot het opgroeien van uw kind(eren). U kunt hierbij denken aan het gedrag van uw kind, moeilijkheden in de thuissituatie, als uw kind onzeker is, als er sprake is van echtscheiding of als u bepaalde twijfels of vragen heeft. Soms maakt u zich zorgen en kan het prettig of nuttig zijn om met iemand van gedachten te wisselen. Aarzel dan niet om eens binnen te stappen. Het Schoolmaatschappelijk Werk is er ook voor de kleine vragen! 

Ouders kunnen rechtstreeks contact opnemen met Schoolmaatschappelijk Werk of via de IB-er. Onze schoolmaatschappelijk werker is Solé van Leenen. Zij is bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag op telefoonnummer 06-11926651 of e-mail: s.vanleenen@kwadraad.nl

Als u twijfelt of het schoolmaatschappelijk werk iets voor u kan betekenen, kunt u dit altijd even overleggen met de leerkracht van uw kind of de IB-er.