fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar

Groep 1/2

Groep 1/2 is een combinatiegroep en telt 22 kinderen. Op maandag en dinsdag staat juf Anne Floor voor de groep en op woensdag, donderdag en vrijdag juf Mirjam. 

De deur gaat om 8.25 uur open en we beginnen met de les om 8.35 uur. Aan het begint van de dag starten we met het werken/spelen aan de tafelgroepjes. Op deze manier is het afscheid nemen net iets makkelijker. Na ongeveer 10 minuutjes spelen aan de tafel gaan we in de kring zitten en beginnen we de dag met zingen/bidden en een verhaal uit de Bijbel. Daarna gaan we óf eerst buiten spelen, óf binnen werken en spelen. Buiten kunnen de kinderen heerlijk met de karren, steppen en fietsjes spelen. Na het buitenspelen gaan we eerst eten en drinken. Het is dan ook tijd om even voor te lezen. 

In de kring of aan de tafels zittend, krijgen de kinderen instructies die ze nodig hebben voor de speel- en werkles. Soms hebben ze een verplichte opdracht, soms mogen ze van het kiesbord kiezen wat ze willen gaan doen en soms werken we uit de materiaalkasten. 

In de middag is er een taal-/rekenactiviteit, sociale vormingsles of een Engelse les.

Op donderdagmiddag gaan de kinderen gymmen. Om de woensdagochtend komt juf Marieke ons muziekles geven. Ook gaan we elke drie weken naar de bieb om een boek te lenen. 

Met de verkeerslessen oefenen we op het plein of rond de school.  

Verder krijgen de kinderen ook iedere week computerles, gegeven door hulpouders. Boven in het crealokaal staan de Techniek Torens en daaruit krijgen de kinderen ook heel regelmatig techniekles. Een paar keer per jaar werken we met alle kinderen van de school twee middagen aan eenzelfde project: de Regenboogblokken. 

Kortom,een leuk en leerzaam aanbod!